AAA AUTO oslavilo 30 let dražbou ve prospěch DDN a na sirotky vybralo 90 000 korun

Praha, 20. června 2022 – V rámci oslavy 30. výročí skupiny AURES Holdings, provozovatele sítě autocenter AAA AUTO a Mototechna, s významnými partnery vydražila společnost na podporu sirotků obětí dopravních nehod Dětské dopravní nadace obrazy osobností z kalendáře pro rok 2022 v celkové hodnotě 90 000 korun.

Současná společnost AURES Holdings vznikla již před třiceti lety, kdy Australan Anthony James Denny přijel do Česka a položil základy dnešní značky AAA AUTO. Před více než dvaceti lety se stala jedním z nevětších podporovatelů Dětské dopravní nadace. Ročně prodejce automobilů přispívá dvě koruny z každého prodaného vozu v České republice.

Ve čtvrtek 16. června společnost uspořádala pro své partnery i nejdéle pracující zaměstnance oslavu, které se zúčastnil i zakladatel AAA AUTO Anthony James Denny, partner současného majitele společnosti fondu Abris Capital Partners Wojcziech Lukawski nebo například ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela. Část společenského večera v Žofín garden, který moderoval Libor Bouček, byl věnovaný podpoře Dětské dopravní nadace, která podporuje děti jež přišly v důsledku dopravní nehody o jednoho nebo oba rodiče či mají v důsledku nehody trvalé následky. „Děkuji všem partnerům i zaměstnancům, kteří se zapojili do dobročinné aukce, při níž se podařilo vybrat krásných devadesát tisíc korun na podporu dětí,“ poděkovala Karolína Topolová, předsedkyně správní rady nadace a zároveň generální ředitelka AURES Holdings.